Vedete din Romania

#sarcina Andreea Mantea #andreea mantea #showbiz #vedete intern

Andreea Mantea a cheltuit o suma imensa pentru camera bebelusului sau!

Andreea Mantea este insarcinata in luna a opta, iar peste doua saptamani urmeaza sa aduca pe lume un baietel. Vedeta este foarte entuziasmata ca va deveni mamica, iar de curand s-a apucat de amenajarea camerei bebelusului.

 

Andreea Mantea a ales cele mai sofisticate si scumpe decoratiuni, asa ca nu s-a zgarcit deloc la bani. Viitoarea mamica a ales un mobilier realizat dintr-un lemn special si a decorat peretii in nuante de albastru. Totul a costat nu mai putin de 5.000 de euro.





De curand, Andreea Mantea s-a retras din televiziune. Ea se va dedica total cresterii micutului sau si nici prin gand nu ii trece sa revina prea curand pe micul ecran.

Andreea isi va creste singura baietelul, caci s-a despartit in urma cu cateva luni de tatal acestuia, Cristian Mitrea. Realizatoarea TV l-a cunoscut pe Cristian pe platourile de filmare ale show-ului "Burlacita". Cei doi s-au iubit nebuneste la inceput, insa la scurt timp au anuntat ca se despart deoarece sunt firi total diferite. Cu toate acestea, ei au marturisit ca se vor ocupa impreuna de cresterea micutului, fara sa aiba insa alte implicatii sentimentale.

Sursa foto: biz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare