Vedete din Romania

#Eva Maria # botez andra #iulia vantur #andreea esca #andra

Andreea Esca sau Iulia Vantur? Care a fost mai eleganta la botezul anului

Andra si Catalin Maruta au vrut sa-i aiba aproape pe toti cei dragi la botezul micutei Eva Maria! Asa ca la petrecere au participat multe nume sonore din showbiz-ul autohton. Iata ce tinute au adoptat Andreea Esca, Iulia Vantur sau Anda Adam. Tie care iti place?

Cea care a atras atentia in mod deosebit aseara a fost Andreea Esca. Stirista a purtat o rochie rosie, cu un decolteu adanc, si, pentru a fi in ton cu tema botezului, a purtat aripi de inger imense.

Anda Adam, insarcinata in 7 luni, a fost o aparitie de senzatie. Cantareata a imbracat o rochie neagra, cu decolteul adanc si vaporoasa, astfel incat cu greu ti-ai fi dat seama ca este insarcinata.

"Cu surioara mea Andra, la botezul micutei lor! Sa va traiasca ingerasul Eva Maria!", le-a transmis Anda Adam prietenilor ei pe o retea de socializare, unde a postat si o fotografie in care apare cu fericita mamica.

Senzatie a facut si Iulia Vantur, care a adoptat stilul femme fatale si a ales sa imbrace o rochie rosie, care i-a pus in valoare silueta perfecta. Intrebata de ce nu a venit insotita de iubitul sau, Salman Khan, blonda a confirmat ca distanta este pricipalul impediment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare