Vedete din Romania

#demisie Andreea Esca #pro tv #stiri #andreea esca #demisie

Andreea Esca paraseste trustul PRO?

Andreea Esca, vedeta si imaginea trustului de televiziune PRO TV, pare ca doreste sa paraseasca pupitrul stirilor, dupa 20 de ani de emisie.
Andreea Esca, vedeta si imaginea trustului de televiziune PRO TV, pare ca doreste sa paraseasca pupitrul stirilor, dupa 20 de ani de emisie.

Este prezentatoarea stirilor PRO, din prima zi de emisie, 1 decembrie 1995. In paralele a lucrat ca redactor sef al unei reviste de femei, timp de 10 ani.

In ultimul timp ina, vedeta s-a dedicat unor noi proiecte, pe care doreste sa le tina secrete. Au aparut rapid speculatii cum ca isi pregateste plecarea. Andreea s-a apucat in ultima vreme si de radio si se pare, ca o noua revista dedicata femeilor, o publicatie speciala cu multe sedinte foto si interviuri cu femei importante din lumea intreaga.

Potrivit click.ro, vedeta lucreaza in secret la cateva proiecte in care investeste foarte mult timp si bani. Ba mai mult, este foarte posibil ca vedeta sa isi indrepte atentia spre un post de televiziune la lansarea caruia lucreaza fostul ei sef, Adrian Sarbu.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare