Vedete din Romania

#andreea esca #tv #salariu

Andreea Esca: "Nu m-am imbogatit din televiziune"

Andreea Esca se declara amuzata de discutiile pe tema salariului ei. Stirista de la ProTV spune ca castiga "decent".

Prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 19:00 nu intelege fascinatia unora pentru salariul ei si declara ca parintii au ajutat-o mult in viata.

"Chiar nu stiu cum a inceput nebunia asta. Am un salariu absolut decent, desigur ca n-ar trebui sa dau nicio explicatie nimanui. Bugetul statului n-are nicio treaba cu salariul meu, am lucrat mereu la privat. Cred ca, pur si simplu, s-a creat o legenda in jurul salariului meu, dar in orice caz nu sunt din categoria oamenilor care s-au imbogatit din televiziune.

Am avut de la parintii mei posibilitatea sa am casa, am fost multumita mereu cu ce-am avut. Am avut o garsoniera, apoi doua camere, am vandut si am ajuns la sase camere, dar te opresti la un moment dat. Iar legenda asta va dainui. Va asigur ca si maine daca vin cu fluturasul de salariu si-l printez in tiraj mondial, pun pariu ca or sa spuna ca astia sunt banii pe care ii iau pe cartea de munca, dar mai sunt si alti bani care-mi vin prin Cipru si prin Laos", a explicat Andreea Esca pentru Adevarul.

Esca iubeste televiziunea si spune ca efortul psihic merita, atunci cand faci ceva ce iti face placere.

"Este un mediu care te solicita psihic foarte mult, este adevarat, dar pe de alta parte, nu este cea mai grea meserie din lume. Sunt oameni care muncesc mult mai mult si care nu sunt recompensati cum trebuie. Daca o faci cu placere si-ti da Dumnezeu ceva ca sa poti sa o faci bine, chiar nu este...

Imi place ce fac, cred ca ne facem bine unii altora. De cand am preluat si revista "The One", mi se pare ca sunt completa. Nu-mi lipseste nimic", a mai spus Andreea Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului