Vedete din Romania

#amigdalita Andreea Esca #vedete intern #showbiz #andreea esca

Andreea Esca: “Ce sa fac ca sa-mi treaca mai repede?”. Ce a patit vedeta

In seara aceasta, Andreea Esca ar putea lipsi de la pupitrul stirilor Pro TV... Motivul? O problema de sanatate!

“Buna dimineata! Cine face amigdalita la 43 de ani? Eu! Cine o sa ia zahar cu albastru de metilen? Eu! Asta ca sa stiti diseara daca am dintii albastri... de la ce e!. Ce sa fac ca sa-mi treaca mai repede?, a scris Andreea Esca pe Facebook.

Fanii sai i-au oferit raspunsuri dintre cele mai diverse: “Era bine un exsudat faringian. E foarte important exsudatul pentru a diferentia amigdalita streptococica de cea virala. Cea streptococica trece cu antibiotic, nu prea ajuta remediile naturiste si albastrul de metil”, “Putina miere intr-o lingurita si cateva picaturi de tinctura de propolis, peste miere, luat dimineata pe stomacul gol. Si pauza de lichide sau alimente 30 minute”, “Eu am suferit o luna din cauza asta ..Si parea fara leac cu tot tratamentul facut....insa am descoperit ca gargara cu diferite solutii precum sare, bicarbonat, tinctura propolis diluata,”, “Propun un tayor albastru, ca sa fii asortata... ceaiuri potrivite, vitamina C si rabdare! Sanatate grabnica!” sunt cateva dintre cele aproape 300 de mesaje pe care le-a primit Andreea Esca astazi.

Stirista le-a multumit fanilor pentru sugestii si i-a asigurat ca va merge la medic. “Pana diseara sunt ca noua!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului