Vedete din Romania

#manichiura #oja #salariu #andreea esca #sot

Andreea Esca are manichiura perfecta datorita sotului sau

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro TV, este intotdeauna o prezenta impecabila. De imaginea ei se ocupa o armata de stilisti, insa printre responsabilii cu look-ul vedetei se numara si sotul sau, care are mare grija ca Andreea sa aiba tot timpul o manichiura perfecta.

Prezentatoarea de la Pro TV a dezvaluit, in emisiunea "D-Paparazii", secretul manichiurii sale de invidiat. Vedeta a spus ca unul dintre "vinovati" este chiar sotul sau, omul de afaceri Alexandre Eram, care conduce un magazin de produse cosmetice.

"Eu am manichiura perfecta tot timpul, pentru ca sotul meu se ocupa de manichiura tuturor doamnelor, asa ca este normal sa se ocupe si de a mea. In sensul ca ne face sa cunoastem niste produse extraordinar de bune si de frumoase", a marturisit prezentatoarea de la Pro TV.

Andreea Esca este una dintre cel mai bine cotate prezentatoare de stiri din Romania. Salariul sau a fost a suscitat intotdeauna un mare interes pentru opinia publica. Acum, daca tot a dezvaluit unul dintre secretele sale, presa a mai cautat si informatii in acest sens.

Ziarul "Libertatea" a publicat astazi controversatul salariu pe care il incaseaza vedeta: Andreea Esca ar produce lunar 40.000 de euro, doar de la pupitrul stirilor Pro Tv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare