Vedete din Romania

#vedete intern #divort Andreea Berecleanu #andrei zaharescu #andreea berecleanu #showbiz

Andreea Berecleanu, scandal pe bani cu fostul sot

Dintr-un cuplu model, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au ajuns de tot rasul. Prezentatoarea TV si fostul sau sot, in prezent consul al Romaniei in Africa de Sud, isi disputa in instanta 9.500 de euro, bani pe care diplomatul ii datoreaza copiilor pe care ii au impreuna.

Andreea Berecleanu a reusit, luna trecuta, sa obtina acceptul judecatorilor pentru a recupera fortat banii, dar Andrei Zaharescu a facut imediat o contestatie la executare si, in paralel, o suspendare provizorie a executarii.

Actualul consul a sustinut in hartiile trimise judecatorilor ca executarea este ilegala, intrucat in prima jumatate a perioadei imputate, noiembrie 2013 - iulie 2014, nu a avut venituri, iar pentru a doua jumatate a achitat o treime din salariu, asa cum a stabilit cu Andreea Berecleanu cand au divortat, scrie libertatea.ro.

Andrei Zaharescu spune ca nu are de unde sa plateasca datoria. "Prejudiciul care mi se produce nu poate fi reparat, echivaland cu lipsa posibilitatilor necesare traiului zilnic. In virtutea functiei pe care o detin, mijloacele financiare imi sunt necesare si pentru a mentine legaturile personale cu minorii, cat si pentru a-mi mentine statutul personal si profesional", sustine Zaharescu.

CITESTE SI:
Mancarea se ieftineste cu 20%!

Cum sa castigi la loteria bonurilor fiscale
Produsele eco, mai toxice decat ti-ai fi imaginat

 

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului