Vedete din Romania

#andreea banica #lucian mitrea #vacanta

Andreea Banica pleaca la schi dupa Anul Nou

Desi va avea un program foarte incarcat in perioada sarbatorilor, in primele zile ale anului 2010, Andreea Banica se va relaxa pe partie, la schi.

Iarna trecuta, cantareata nu s-a putut duce impreuna cu sotul ei, Lucian Mitrea , in Austria la schi deoarece era insarcinata in sase luni.

Ramasa in grija socrilor, Andreea marturisea pe atunci ca nu-si face probleme in ceea ce-l priveste pe sotul ei, fiind sigura de fidelitatea acestuia. Anul trecut, Mitrea a petrecut concediul de iarna fara sotia lui, pe partia de schi din Austria alaturi de grupul lui de prieteni.

Anul acesta insa, cea care va sta acasa va fi micuta Maria Sofia, de numai opt luni. Fiica Andreei va ramane cu bunicii, ca de fiecare data, de altfel, cand sotii Mitrea sunt in concert.

La invitatia unui prieten comun, Andreea si Lucian vor petrece prima jumatate a lunii ianuarie intr-o statiune selecta din Elvetia.

Andreea asteapta acest sejur inca de anul trecut. "In mod normal, nu ma dezlipesc de partie. As fi mers si anul trecut cu Lucian in Austria, dar medicul imi interzisese orice fel de sport", a declarat cantareata pentru ziarul "Ring".

La randul sau, Lucian deabia asteapta sa petreaca un sejur doar cu sotia lui. „Cel mai probabil nu o vom lua pe Sofia cu noi, deoarece drumul e obositor pentru ea. Ni se va face imediat dor de ea, stim deja asta, dar ne vom intoarce repede", a marturisit impresarul pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare