Vedete din Romania

#alin galatescu #sarcina #andreea banica

Andreea Banica, jignita de un critic de moda

Andreea Banica este furioasa pe Alin Galatescu, dupa ce acesta i-a criticat tinutele in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2. Criticul a spus ca hainele Andreei Banica erau "hidoase" pe corpul ei de insarcinata, lucru care a infuriat-o cumplit pe cantareata.

Criticul de moda alin galatescu nu se sfieste sa spuna ce crede. Daca in general, vedetele criticate de el nu ii raspund, acum Andreea Banica a fost profund jignita de remarcile lui, considerand ca comentariul lui nu se referea la hainele stramte pe corpul unei femei insarcinate, ci la ea, intr-un mod personal.

"Andreei Balan ii mai lipsea dansul ala al domnitei de la Sexxy (Andreea Banica) care e insarcinata si a aparut intr-un body hidos si cu burta mare. A fost cel mai hidos moment pe care l-am vazut la televizor", a spus Alin Galatescu despre Andreea Banica.

Andreea nu a fost deloc incantata de remarca criticului de moda, pe care a luat-o personal si i-a raspuns pe masura.

"Cine este acest Alin Galatescu"?! Noroc ca i-am vazut numele pe ecran, ca altfel nici nu stiam cine e. N-am auzit niciodata de acest om! Cred ca fata de orice femeie insarcinata el e mai in masura sa fie hidos pentru ca este gras in primul rand. Ar face bine sa nu mai dea sfaturi femeilor, mai ales cand acestea sunt insarcinate. M-am simtit jignita. Este foarte urat din partea unui barbat sa fie atat de mitocan... Este cel mai mitocan barbat pe care l-am vazut in viata mea!", a declarat Andreea Banica pentru Ziarul Ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare