Vedete din Romania

#andreea banica #botez #petrecere

Andreea Banica a plans la botezul fiicei ei

Micuta Sofia Maria, fiica cuplului Andreea Banica si Lucian Mitrea a fost botezata ieri. La ceremonia de crestinare si la petrecerea de dupa cei doi parinti au fost foarte emotionati, lor alaturandu-li-se si apropiatii familiei.

Fetita a fost crestinata la biserica Sfantul Ilie din Capitala, fiind adusa la slujba de catre parintii ei intr-o limuzina alba Hummer. Nasii micutei au fost Sebastian si Carmen Busi, aceiasi care i-au cununat, anul trecut, pe Lucian si pe Andreea.

Potrivit Click!, slujba de la biserica a inceput cu o jumatate de ora intarziere si a fost oficiata de un sobor de patru preoti. Micuta care a fost crestinata a plans mai tot timpul, fiind foarte agitata, iar mama ei avea lacrimi in ochi atunci cand fiica ei a fost bagata in cristelnita. Cei prezenti la eveniment au spus ca biserica a fost plina de trandafiri albi si arata ca un mic colt de rai.

La capitolul vestimentar, Andreea a purtat la ceremonie o rochie de la celebra casa de moda Lanvin, in timp ce trusoul fetitei a fost achizitionat de la Burberry. La petrecerea de la Clubul Diplomatilor au participat, potrivit Libertatea, 150 de invitati, printre care: Delia, Anda Adam, Corina, Diana Munteanu , Romica Tociu, Joshua Castellano, Catalin Maruta, Florin Petrescu (Axinte de la Vacanta Mare), Dan Popi (patronul Cat Music), Laurentiu si Ianula Duta, Ioana Basescu si Giovani Francesco , Laurentiu Ionescu (Omul Negru de la Simplu) si sotia lui, Alma (fiica bosului Media Pro, Adrian Sarbu).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului