Vedete din Romania

Andreea Balan, probleme de sanatate

Andreea Balan incepe sa resimta cei peste zece ani petrecuti pe scena si in concerte, starea ei de sanatate fiind acum, destul de fragila. Vedeta s-a accidentat, in urma cu trei saptamani, la glezna , iar in urma controlului medical efectuat in SUA a descoperit ca are probleme si la coloana. Verdictul specialistului a fost dur: fara tocuri si fara efort fizic, relateaza Click. Celebritatea cere numeroase sacrificii, iar Andreea Balan resimte din plin acest lucru. In ciuda faptului ca medicul pe care l-a consultat in America i-a interzis sa mai danseze, vedeta nu a vrut in ruptul capului sa renunte la concursul Dansez pentru tine.

Isi asuma riscurile

Solista este pe deplin constienta ca isi risca sanatatea, insa isi asuma toate aceste riscuri doar pentru a-i putea implini visul lui Stefanel Curugiu. Acest baietel are mare nevoie de noi si imi doresc din tot sufletul sa-l ajut. In plus, am semnat contractul cu ceva vreme in urma si nu puteam sa dau inapoi pe ultima suta de metri. O sa suport mustruluiala din partea medicului, a marturisit cantareata. Abia acum, pusa in fata faptului implinit, Andreea a inceput sa-si dea seama cat de mult s-a suprasolicitat, in ultimii ani. Am stat si m-am gandit ca nu m-am menajat deloc. Pana si in concerte fac miscari bruste si ma agit mai mult decat dansatoarele mele, fara sa ma gandesc ca m-as putea accidenta. Doctorul mi-a recomandat sa nu mai port tocuri nici pe strada, nici pe scena. Cel mai mult m-a afectat insa faptul ca mi-a interzis sa mai dansez. A zis ca-mi risc sanatatea, a declarat Andreea. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului