Vedete din Romania

#Andreea Balan SUA #Andreea Balan nunta #andreea balan

Andreea Balan, prima imagine de pe plaja din SUA unde se va casatori

Andreea Balan si George Burcea au ajuns in SUA, acolo unde au decis ca-si vor uni destinele. Cantareata a petrecut astazi momente romantice pe plaja pe care va spune “DA”.

“Am stabilit totul. Preotul este roman. Ceremonia va fi la apus. Lui George i-a placut foarte mult o scena din serialul «Sunset Beach» si i-am dat biletele pe 15 ianuarie de ziua lui. Ella face 5 luni, deci e ok sa lipsim. O sa stam doua saptamani, iar la intoarcere va fi botezul Ellei, unde vom da o petrecere cu toate rudele ca sa le bucuram si pe ele. Mai avem si doua strabunice care vor fi si ele invitate. Am inelul de logodna de anul trecut, dar eu nu am luat in calcul sa ma marit. Copilul ne-a unit foarte mult, iar sentimentele noastre sunt foarte puternice acum. Nu vreau un spectacol, nu vreau sa ma fotografieze paparazzi. Vreau sa fie o ceremonie pentru suflet, nu sa stau stresata ca cineva ma fotografiaza. Vom fi doar noi si nasii, care nu sunt persoane publice”, a declarat Andreea Balan in urma cu ceva timp, potrivit Click.ro.

Astazi, Andreea Balan a postat o fotografie pe Facebook in care isi anunta ca fanii ca a ajuns in SUA si asteapta apusul soarelui in locul unde va fi oficiata ceremonia.

Tatal Andreei a tinut sa-i transmita un mesaj fiicei sale, inainte de marele pas.

“Noi o iubim foarte mult pe Andreea. L-am cunoscut si pe George si este un baiat educat care stie sa aiba grija de toti. Este un tata foarte bun, va avea grija de familie. Este important, el este pe aceiasi lungime de unda cu Andreea. (...) Sa fie fericiti", a declarat Sandel Balan pentru Antena Stars.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului