Vedete din Romania

#maruta #andreea balan #happy hour

Andreea Balan: "Maruta iarasi se ia de mine... Se pare ca i-a ramas in gat"

Intr-un interviu acordat ziarului "ring", Catalin Maruta , prezentatorul emisiunii "Happy Hour", a tinut sa precizeze ca Andreea Balan sufera de "mania persecutiei".

Iritata peste masura de cele spuse, cantareata a reactionat dur pe blogul sau: "De fiecare data cand ne-am intalnit in particular, a avut numai cuvinte de lauda la adresa mea si acum nu se mai opreste din jigniri . Deci, pe undeva, el sufera de mania persecutiei, nu eu!", ar fi scris artista dand astfel de inteles ca moderatorul Pro TV joaca la doua capete.

Maruta in schimb, nu s-a lasat deloc impresionat de atacul cantaretei, sustinand in continuare ca are showbiz-ul la degetul sau mic si ca in niciun caz nu va renunta la mondenitati.

"Anumite personaje ies din garantie. Si apoi, tot aceste personaje tind catre mania persecutiei, au impresia ca moderatorii sunt de vina pentru declinul lor muzical sau artistic", a spus Catalin pentru aceeasi "ring".

La randul ei, Andreea Balan a continuat cu atacurile, dezvaluind o serie de discutie din culise cu moderatorul:

"Din senin, Maruta iarasi se ia de mine... Se pare ca i-a ramas in gat dupa ce i-am spus in emisiune - parere pe care o au multi colegide breasla. Realizeaza ca telespectatorii imi impartasesc opinia ca el ar face orice pentru audienta. Sunt si alte emisiuni cu moderatori indiscreti, dar care niciodata nu depasesc limita bunului-simt. Maruta intrece orice limita. Pacat", a spus aceasta pentru aceeasi publicatie.

Citeste si

Andreea Balan, suparata pe Maruta

Andreea Balan: "Te-ai schimbat pentru audienta!" Maruta: "Esti isterica"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului