Vedete din Romania

#nunta vedete #vedete SUA #nunta Andreea Balan #andreea balan

Andreea Balan, la un pas de nunta. Cum arata rochia de mireasa

Luna viitoare, Andreea Balan, mama de cinci luni, va deveni si sotie. Ea se va casatori cu iubitul sau pe o plaja din Los Angeles, departe de ochii curiosilor. Desi vrea ca evenimentul sa fie foarte discret, ea a dezvaluit totusi un mic detaliu din rochia de mireasa, care este in stilul cantaretei: fluida, cu dantela si broderie, de printesa.

"Am stabilit totul. Preotul este român. Ceremonia va fi la apus. Lui George i-a plăcut foarte mult o scenă din serialul «Sunset Beach» şi i-am dat biletele pe 15 ianuarie de ziua lui. Ella face 5 luni, deci e ok să lipsim. O să stăm două săptămâni, iar la întoarcere va fi botezul Ellei, unde vom da o petrecere cu toate rudele ca să le bucurăm şi pe ele. Mai avem şi două străbunice care vor fi şi ele invitate. Am inelul de logodna de anul trecut, dar eu nu am luat în calcul să mă mărit. Copilul ne-a unit foarte mult, iar sentimentele noastre sunt foarte puternice acum. Nu vreau un spectacol, nu vreau să mă fotografieze paparazzi. Vreau să fie o ceremonie pentru suflet, nu să stau stresată că cineva mă fotografiază. Vom fi doar noi şi naşii, care nu sunt persoane publice", a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp, potrivit Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului