Vedete din Romania

#keo #andreea balan #relatie #despartire

Andreea Balan, declaratii incredibile despre Keo, la opt ani de la despartire: „A fost un mentor”

 

 

Timp de opt ani de zile, Andreea Balan si Keo au format unul dintre cele mai mediatizate si sudate cupluri din showbiz, insa relatia lor s-a terminat brusc in anul 2014, dupa ce artista a aflat ca partenerul a inselat-o cu Misty.

 

 

Chiar daca nu au mai vorbit ani de zile si parea ca securea razboiului nu va fi ingropata niciodata, iata ca, invitata in podcastul lui Radu Tibulca, Andreea Balan a afirmat ca nu ii poarta pica lui Keo. Ba chiar mai mult decat atat, ea a afirmat ca el i-a fost ca un mentor.

„Keo a fost un mentor pentru mine. Eu, cand privesc in urma, privesc aceasta relatie foarte pozitiv si foarte recunoscatoare. Au fost opt ani frumosi, chiar daca la final s-au intamplat lucruri mai putin placute si s-a exagerat mult. Dar cand timpul trece, uiti lucrurile alea urate si te uiti in urma cu recunostinta. Si a fost un stalp la vremea respectiva si m-a sustinut foarte mult. Eu aveam 20 de ani si tocmai ma mutasem in Bucuresti. Si el era si mai mare ca mine cu cativa ani, fiind artist cu experienta, instrumentist, mi-a compus piese, a fost foarte frumos. Foarte multe concepte la vremea respectiva au fost facute de el. Si, dupa ce ne-am despartit, eu am stiut ce sa fac. Adica de la fiecare om care a fost in viata mea am incercat sa invat ceva, sa iau ceva pozitiv si sa plec mai departe cu un lucru bun”, a spus Andreea Balan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului