Vedete din Romania

#andre #cantareata #andreea antonescu

Andreea Antonescu: "Ma vroia la cratita"

Dupa 8 ani, Andreea Antonescu dezvaluie motivul pentru care s-a despartit de marea ei iubire, Iustin Paraschiv : acesta vroia sa o transforme din solista in nevasta gospodina .

AndreEa si Iustin au fost impreuna sapte ani, pe cand vedeta canta in trupa Andre. In 2001 insa, vedeta a hotarat sa puna punct relatiei, desi afaceristul miliardar o ceruse in casatorie de cateva ori.

"Eu si Iustin nu avem de ce sa ne dusmanim. Practic, am crescut impreuna. Am renuntat la relatia noastra, deoarece, in momentul in care afacerile au inceput sa-i mearga bine, mi-a cerut sa renunt la cariera, pentru a sta acasa, la cratita. Eu nu as putea trai fara muzica, e ca si cum nu as mai respira. De altfel, nu imi convenea nici sa fiu o intretinuta", a povestit Andreea Antonescu pentru ziarul Click!.

Acum, cantareata traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Traian Spak ,care urmeaza sa-i devina sot anul anul viitor. Andreea pastreaza insa legatura cu fostul iubit si este foarte mandra de logodnicul ei ca nu este gelos si nu se simte amenintat de lucrul acesta.

Fosta solista Andre a mai povestit celor de la Click! ca Traian nu este primul barbat care o cere de nevasta, Iustin propunandu-i acest lucru in repetate randuri.

"Iustin a vrut de cateva ori sa ne casatorim. Nu am facut acest pas, deoarece eram niste copii, iar eu nu simteam ca este timpul sa fac acest pas", a precizat cantareata.

Andreea: "Nu as mai pleca de la mama"

Andreea a mai povestit si de momentul in care a hotarat sa plece de acasa la doar 17 ani. Cu cateva luni inainte sa moara tatal ei, Gheorghe Antonescu, vedeta si-a facut bagajul si a parasit caminul familial, simtind nevoia de de a demonstra celor din jur ca se poate descurca prin propriile ei forte.

Nu regreta pasul facut dar admite ca daca ar putea da timpul inapoi, n-ar mai repeta greseala asta. "Azi gandesc altfel, si sunt sigura ca daca as mai putea da timpul inapoi, nu as mai pleca de la mama".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare