Vedete din Romania

#fiica andreea antonescu #calatorie SUA #andreea antonescu #sua

Andreea Antonescu a plecat de urgenta in SUA! Ce a patit fiica ei

Dupa ce in urma cu cateva luni a nascut pentru a doua oara, in prezent artista fiind mama a doua fetite pe care le are cu doi barbati diferiti, iata ca acum a venit si momentul in care vedeta a simtit pe pielea ei ca trebuie sa se imparta in doua locuri.

Chiar daca trebuie sa stea cu bebelusul, Andreea Antonescu vrea sa fie alaturi si de fiica ei cea mare, Sienna, care locuieste in SUA, alaturi de fostul sot al cantaretei.

Si, pentru ca se apropie cu pasi repezi ziua Siennei, Andreea Antonescu i-a facut acesteia o surpriza si a plecat de urgenta in Statele Unite! Iar toata tara a aflat acest lucru, deoarece artista a anunta pe retelele de socializare ce gest a facut pentru fata ei.

„O serbam pe minunata mea Sienna, in avans, ziua ei fiind peste trei zile! Numai mama sa nu fii cu sufletul impartit pe doua continente. Am venit intr-un suflet in America, pentru a fi langa ea de ziua ei, iar ea nu a banuit o secunda, desi, undeva in adâncul ei, stia ca nu voi lipsi. Aceste surprize raman cele mai frumoase amintiri, pentru ca nu avem altceva decat momente. Sienna mea minunata, esti sufletul meu, sunt si voi fi cu tine mereu, oriunde suntem in lumea asta. La multi ani, inima mea! Te iubesc”, a scris Andreea Antonescu pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare