Vedete din Romania

# sex bebelus #andreea antonescu #bebelus

Andreea Antonescu a dezvaluit sexul bebelusului! Va avea fetita sau baietel?

Mamica a unei fetite in varsta de 11 ani, Andreea Antonescu este gravida pentru a doua oara, de aceasta data cel care ii este partener fiind jurnalistul Victor Vrinceanu, alaturi de care artista a inceput o frumoasa poveste de dragoste dupa despartirea de Traian Spak.

Dupa in urma cu mai multe luni anunta ca este insarcinata, acum Andreea Antonescu si-a anuntat fanii din mediul online si care este sexul bebelusului.

 

„Trec pentru a doua oara printr-o perioada minunata a vietii mele, asa ca incerc sa traiesc intens fiecare clipa. Mai e foarte putin si un alt miracol va aparea in viata mea”, a scris recent Andreea Antonescu pe Instagram, dupa care a revenit cu o noua postare care a adunat zeci de mii de like-uri: „Dupa cum bine stiti, imi place sa impartasesc cu voi cele mai importante vesti din viata mea. Eu si Victor Vrinceanu suntem fericiti, emotionati si mandri totodata sa va transmitem ca urmeaza sa fim parintii unei minunatii de fetita! Te asteptam cu nerabdare, iubita noastra”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare