Vedete din Romania

#Andreea Antonescu kilograme #vedete intern #showbiz #andreea antonescu

Andreea Antonescu: 39 de kilograme! “Sunt exemplu negativ pentru mancat sanatos”

In ciuda faptului ca Andreea Antonescu are o forma fizica de invidiat, artista recunoaste ca nu are nici pe departe un stil de viata sanatos!

“Sunt exemplu negativ pentru mancat sanatos. Mananc doar prostii. Fratele meu cumpara pana si paine considerata sanatoasa, dar are un gust... de nici nu pot sa o inghit. Eu cumpar paine alba feliata si dulce, cea mai plina de nenorociri. Consum paste, pizza, ciocolata (azi am terminat trei!)... Am mancat sanatos, dupa carte, doar in timpul sarcinii pentru ca n-am vrut sa risc sanatatea copilului. Nu prea am timp de masa. Daca mi-e foame, mananc orice si nu sunt pofticioasa. imi dai paine cu zacusca, aia mananc. Nu consum porc si vita, ci mai mult pui si peste. Sunt abonata la borcanele cu Nutella, pe care le termin in doua zile cu cozonac”, a marturisit artista.

Spectatcolele par a fi secretul siluetei Andreei Antonescu, dupa cum scrie ziarulring.ro. “Mai merg la sala, unde trag de fiare. N-am tendinta de ingrasare, dar probabil ca ma ajuta foarte mult si spectacolele, unde ma zbantui intre 45 de minute si o ora. in perioada 1-8 martie am avut cate doua spectacole pe zi, dar acum mi-am luat o pauza pentru studio. Anul trecut, fiind foarte incarcat, ajunsesem la 39 kg, iar acum am 46. Deci sunt OK! Nu stiu ce inaltime am, nu m-am masurat niciodata. Mereu am fost complexata ca sunt micuta. Spun ca am 1,60 m cu tot cu TVA. Pana la 22 de ani n-am purtat adidasi normali, iar cand m-am dus la sala pe platforme, m-au dat afara. Sunt multumita ca Sienna (n.r. - fiica sa) e inalta si ii cumpar hainute pentru 6 ani, ea avand aproape 5. Fetele seamana, de obicei, cu tatii, iar Traian are 1,85 m”, a mai spus Andreea Antonescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare