Vedete din Romania

#andra #rasfat #copil #fetita #maruta

Andra: "Vrem sa fim patru"

Andra a marturisit ca isi doreste sa aiba o familie numeroasa, dar cel mai mult i-ar placea sa devina mama de fetita. La 26 de ani, artista se mandreste cu David, baietelul ei de 2 ani, care ii spune in fiecare zi ca o iubeste, dar si cu un sot grijuliu, care se pricepe de minune sa-i faca baie copilului si sa se joace cu el.


Chiar daca are un program foarte incarcat, Andra reuseste sa imbine perfect cariera cu viata de familie si nu si-ar putea imagina cum ar fi sa nu aiba un copil pe care sa-l rasfete.

Acum, la 2 ani de la nasterea lui David, Andra spera sa devina din nou mamica, insa de aceasta data si-ar dori o fetita. Daca dorinta i se va implini, cantareata spune ca va fi mai atenta, pentru a nu comite greselile pe care le-a facut pana acum cu David. Mai exact, ea spera sa nu-si rasfete al doilea copil la fel de mult ca pe Maruta junior.

"Vrem sa fim patru, poate si mai multi, dar sa vedem. Imi doresc o fetita, dar tatal da gena, asa ca sunt la mana lui Maruta, el e seful", a declarat Andra intr-un interviu pentru emisiunea WowBiz.

Sursa foto: Facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului