Vedete din Romania

#botez Maruta # botez andra #vedete intern #showbiz #catalin maruta

Andra si Maruta, botez de 70.000 de euro in weekend! Ce tinute au ales

 

Familia Maruta o va crestina duminica pe micuța Eva Maria Ioana, nascuta pe 23 iulie. Pentru evenimentul la care vor participa 300 de invitati, Andra si Maruta au scos din buzunar 70.000 de euro.

Doar costumele parintilor si ale celor doi copii costa 20.000 de euro.


"Catalin, fiul lui, David, dar si tatal lui si al Andrei vor avea costume asemanatoare, create de Filip Cezar, iar Andra si fiica sa vor purta rochii aproape la fel, ca si mama Andrei si a lui Catalin Maruta. Creatiile, accesoriile si incaltamintea se ridica la aproximativ 20.000 de euro”, a declarat o sursa apropiata pentru Ring, . “Eu si David vom fi asortati. Vom avea veste la fel.", a spus Catalin Maruta.

Meniu de 70 de euro

Potrivit unor surse din organizare, costurile botezului ajung la aproximativ 70.000 de euro: meniul este 70 de euro, decoratiunile, florile, aranjamentele - circa 15.000 de euro, momentele artistice depasesc 15.000 de euro.

"Ne-am propus sa organizam un botez unde sa fim alaturi de prieteni si familie. In consecinta, va fi un eveniment cu multa lume! Noi avem multi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist sa ne propunem un botez restrans. S-ar supara toti pe noi. Fetita va avea aceiasi nasi ca si David. E vorba de Arpi si Ane, prietenii nostri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viata noastra, din sufletul nostru. Cred ca sunt cei mai potriviti oameni pentru crestinarea fetitei noastre, ei ne cunosc perfect, impartim atatea stari si amintiri, deci stiu sigur ca gestul lor e pornit din inima”, a declarat Andra pentru unica.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare