Vedete din Romania

#andra #catalin maruta #vacanta

Andra si Catalin Maruta si-au petrecut vacanta in Spania

Andra si Catalin Maruta si-au petrecut vacanta in Spania, locul care le-a gazduit si luna de miere. Ei au ales de aceasta data coasta de est a Spaniei si au vizitat Barcelona, Palma de Mallorca , Valencia , dar si Marbella.

Cuplul Maruta a marturisit ca au fost impresionati de pesterile din Palma de Mallorca, dar si de faptul ca au putut vizita tarmurile insulei la bordul unui iaht. "In palma de mallorca ne-au placut cel mai mult pesterile cu stalactite si stalagmite vechi de sute de ani: privirea iti era incantata de diverse imagini proiectate pe ele, iar auzul de muzica lui Mozart. Am fost cu adevarat impresionati de acest loc spectaculos. Apoi am vizitat toata insula Palma de Mallorca cu un iaht, intr-un fel de expeditie pe mare si pe uscat, timp de doua zile", si-a amintit Catalin, citat de Gardianul.

Prezentatorul de la Happy Hour si sotia lui au ajuns apoi la Valencia si Marbella, acolo unde au fost fascinati de serile de flamenco si atmosfera spaniola autentica a fiecarei stradute.


Si cum dintr-un periplu spaniol nu putea lipsi Barcelona, Andra si sotul ei s-au declarat impresionati de parcul Guel si Sagrada Familia . ”A fost minunat si ne-am intors de-acolo refacuti psihic si fizic. Cred ca o vacanta reusita este aceea din care vii fara sa vorbesti despre oboseala, ci doar despre bucuria de a calatori”, a completat Catalin marturisirile despre vacanta. El a adaugat ca de pe 7 septembrie revine la Pro Tv pentru un nou sezon ”Happy Hour”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare