Vedete din Romania

#catalin maruta #familie #andra #bebelus #copil

Andra si Catalin Maruta, pregatiti sufleteste pentru un nou bebe

si Catalin Maruta sunt pregatiti oricand pentru cel de-al doilea bebelus. Cei doi spun ca isi doresc o familie numeroasa si daca ar fi sa aiba inca un copil l-ar primi cu bratele deschise.

Artista si prezentatorul TV au devenit parinti in luna martie, odata cu venirea pe lume a lui David. Desi sunt ocupati mai mereu cu baietelul lor, Andra si Catalin gasesc timp si pentru ei.

'Oamenii care sunt mai legati sentimental atunci cand au si copil, orizontul si universul lor se largesc, nu se reduc', a declarat Andra, conform Click.

Dupa ce s-au casatorit in vara in 2008, Andra si Catalin Maruta au declarat mereu ca isi doresc un copil si ca vor sa-l faca intr-un timp cat mai scurt. Primul bebe a venit chiar anul acesta, dar tabloidele abia asteapta ca Andra sa anunte ca este iar insarcinata.

'Nu stim cand se va intampla asta, lasam destinul sa decida, noi suntem pregatiti sufleteste oricand', a mentionat Andra.
 

Sursa foto: meme.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare