Vedete din Romania

#instanta #andra #copil #catalin maruta #fiu nelegitim

Andra si Catalin Maruta, dati in judecata de fiul lor nelegitim

Cantareata Andra si realizatorul TV Catalin Maruta au avut parte de o surpriza de proportii in aceste zile, cand au primit o citatie pentru a se prezenta in fata instantei. Cele doua vedete au fost date in judecata de un baiat care sustine ca este fiul lor si ca acestia refuza sa il recunoasca.

Astfel, astazi, Andra si sotul sau, Catalin Maruta, au fost nevoiti sa se prezinte in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti pentru a da explicatii despre asa-zisul "fiu din flori".

Barbatul, despre care se presupune care ar avea probleme de natura mentala, sustine in plangerea sa ca a fost conceput si de Irinel Columbeanu cu fosta sotie a acestuia, Monica Gabor, dar si cu alte persoane cunoscute din showbizul romanesc. Tanarul, care se numeste Stelian Popa, cere in instanta ca toti cei enumerati in citatia sa sa recunoasca faptul ca ii sunt parinti.

Andra si Catalin Maruta au un singur copil, pe nume David, iar Irinel Columbeanu si Monica Gabor au impreuna o fetita, pe nume Irina.



Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare