Vedete din Romania

#sarcina #cezariana #andra #copil

Andra: "O sa nasc prin cezariana"

Andra va naste peste aproximativ trei saptamani si este din ce in ce mai emotionata. Cantareata a spus ca in ultima perioada a ales sa stea departe de ochii presei si sa isis canalizeze energia asupra micutului David.

Andra a mai declarat ca in timpul sarcinii a acumulat 14 kilograme. Nu isi face insa probleme in privinta greutatii sale. Singurul ei gand care ii da emotii este faptul ca in curand va aduce pe lume un copil.

Andra a decis si cum il va aduce pe lume pe baietelul ei si anume prin cezariana . Nasterea va avea loc la o clinica privata.

"Tot ce ne intereseaza este ca bebele sa fie sanatos. Am renuntat la tocuri pentru ca a inceput sa ma doara spatele. Am luat cam 14kilograme in timpul sarcinii. Am baut multe lichide care m-au ajutat. Bebele a fost foarte cuminte, nu am avut multe pofte.

A fost totul normal, apetitul a fost mai mare, dar cu bun simt . Am folosit multe creme, in special pentru vergeturi . O sa nasc prin cezariana totusi, sunt nehotarata dar tind sa nasc prin cezariana. Cred ca e cel mai comod pentru mine si pentru bebe", a declarat Andra.

Andra a mai declarat si ca s-a pregatit din timp pentru venirea pe lume a copilului si a achizitionat tot ce ii trebuie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare