Vedete din Romania

#casatorie #copil #andra #sarcina #cerere in casatorie #alexandra stan

Andra isi dorea gemeni

Andra este pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile pentru venirea pe lume a fiului sau, David. Cantareata este extrem de emotionata, insa este fericita ca il are alaturi pe sotul sau, Catalin Maruta.

Andra si Catalin sunt impreuna de cinci ani, insa in curand vor sarbatori 3 ani de casnicie.

”E ca si cum ne-am fi intalnit ieri, dar parca ne stim de-o viaţa. Nu e cicalitor, e atent! Asta e cuvantul potrivit si intotdeauna mi-am dorit ca jumatatea mea sa fie atenta la ceea ce fac. Cicalitor a fost doar cand venea vorba de medicamentele pe care le luam. E foarte bine sa fii casatorita, daca simti ca e jumatatea ta. Avem deja 5 ani de relatie si facem 3 de casatorie”, a declarat Andra.

Andra a recunoscut ca va plange atunci cand il va vedea pentru prima oara pe David.

"Asta stiu sa fac. Eu plang cand ma emotionez, probabil ati vazut si prin proiectele TV in care am fost implicata", a mai spus Andra.

Cantareata a spus insa ca si-ar fi dorit sa aiba gemeni, un baiat si o fata.

Ar fi fost dragut, era mai greu, ce-i drept, dar, scapi o data. Ar fi fost putin mai greu, dar greu e si cu un copil. Sa fi fost o fata si un baiat, ar fi fost ideal, dar trebuie sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata. O sa plang cand o sa-mi vad pentru prima oara fiul! Eu cand ma emotionez, plang!", a mai declarat Andra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului