Vedete din Romania

#andra #Andra insarcinata

Andra, insarcinata din nou?

Comportamentul Andrei le-a dat de banuit fanilor vizavi de o noua sarcina! Este vorba despre felul in care se imbraca si despre imaginile postate pe retelele de socializare.


In ultima vreme, Andra poarta doar haine largi si face poze de la brau in sus. In ultima poza publicata de artista pe Facebook pare ca aceasta incearca sa-si ascunda burtica, iar fanii au rabufnit.

„Hai cu vestea de insarcinata ??”, ”E baietel?”, ”si eu cred asta. in ultima perioada isi face poze doar de la brau in sus. Sa fie intr-un ceas bun daca este asa.?”, „ Burtica aia ascunde vreo supriza?”,  ”Tot asta cred si eu, de cateva zile, ca este insarcinata. Spre deosebire de celelalte care au anuntat ca au deja cate 4-5 luni, ea vrea sa vina cu copilul direct. Nu-i rau nici asa. Sa fie sanatosi, asta este cel mai important”, „Noi zambim odata cu tine si da-ne de veste ca ati programat inca un bebe. Asa se vede de afara”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Astazi, Andra a postat o alta fotografie pe Instagram, iar aceasta da si mai multa apa la moara gurilor care presupun ca ea va deveni, din nou, mamica. 

Nu isi arata burtica in aceasta fotografie, insa este infofolita cu un pulover de parca ar vrea sa ascunda… ceva, lasand loc si mai multor speculatii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare