Vedete din Romania

# copii andra #copii vedete #maruta #andra maruta #andra

Andra dezvaluie secretul casniciei fericite! Cum ii impaca pe cei doi copii

Andra a vorbit despre cum reuseste sa-si organizeze timpul, astfel incat familia sa nu aiba de suferit, desi este foarte solicitata profesional. Ea a gasit secretul linistii in familie, iar asta implica multa comunicare, inclusiv cu cei doi copii, a dezvaluit vedeta intr-un interviu acordat recent celor de la Click.ro.

Chiar daca agenda ei este foarte incarcata intotdeauna are grija sa-si rezerve o saptamana de concediu in timpul verii. Intrebata de modul in care isi distribuie sarcinile cu sotul ei, cantareata a spus ca fac tot posibilul sa isi petreaca timpul in mod egal cu cei doi copii ai lor dar ca isi fac timp si pentru discutii intre patru ochi. De asemenea, a mai spus si ca atmosfera la ei in casa este una relaxata pentru ca intotdeauna se canta si se rade. In familia Maruta, membrii iau masa impreuna in fiecare seara si isi povestesc intamplarile de peste zi.

Andra a marturisit ca sunt rare momentele in care are timp liber pentru ea. Cu toate astea, juratul de la "Romanii au talent" se relaxeaza uneori pe canapea, citind o carte si savurand o cana de cafea cu mult lapte. Chiar daca are un program extraordinar de incarcat, frumoasa cantareata, reuseste sa isi faca timp pentru cariera si pentru familie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului