Vedete din Romania

#antrenori Vocea Romaniei Junior #vocea romaniei junior #andra

Andra, antrenor la Vocea Romaniei Junior!

Andra este cel de-al treilea antrenor de la vocea Romaniei Junior. Artista va urca pe scaunele de antrenor alaturi de Inna si Marius Moga. Cei trei jurati vor juriza si indruma cele mai tinere voci ale Romaniei. Participantii la Vocea Romaniei Junior, au varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

"E minunat pentru mine ca artista, ca mama si, de ce nu, ca femeie care si-a pastrat bucuria copilariei in suflet, sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior. Ma bucur din inima ca voi putea sa ii invat pe viitorii artisti tot ce stiu eu. Mai ales ca toata lumea ma intreaba cand imi deschid o scoala de canto. in plus, sunt convinsa ca si eu voi invata multe de la micii artisti, pentru ca eu cred ca noi, adultii, avem enorm de invatat de la copii. Ei sunt maestrii nostri pe foarte multe planuri", a declarat Andra.

Andra si-a inceput cariera in muzica de cand era copil si este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. A lansat de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri in timp record, au avut milioane de vizualizari si au ocupat primul loc in topurile muzicale.

Artista este extrem de apropiata de fanii sai, pe care ii surprinde in permanenta cu colaborari de exceptie si piese in care acestia se regasesc, iar relatia pe care o are cu copiii este una speciala. Rolul de antrenor la Vocea Romaniei Junior ii va aduce Andrei bucuria de a lucra indeaproape cu cei mici, de a le impartasi din experienta sa si a-i indruma catre o cariera de succes.

Copiii s-au inscris in primavara acestui an la preselectiile primului sezon Vocea Romaniei Junior, iar acum sunt nerabdatori sa urce pe scena, sa cucereasca o tara intreaga cu vocile lor extraordinare si sa intoarca scaunele antrenorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului