Vedete din Romania

#andi moisescu #hernie de disc #vedete intern #andi moisescu bolnav

Andi Moisescu, imobilizat la pat

Realizatorul TV Andi Moisescu se confrunta cu grave probleme de sanatate. Prezentatorul TV a descoperit ca sufera de hernie de disc, iar acum incearca sa stea cat mai linistit pentru a evita o eventuala interventie chirurgicala.

Desi a anuntat in urma cu o saptamana ca sufera de hernie de disc, acum Andi Moisescu a marturisit, pe blogul sau, ca nu se mai poate misca deloc.

"Hai sa fim seriosi. Pe langa adevaratele suferinte ale oamenilor din jurul nostru, cele doua hernii de disc ale mele sunt asa, cel mult exotice. Sigur ca nu e bine sa le iei peste picior nici pe ele, daca vrei sa eviti un final taios.

Dar, una peste alta, eu le-am luat on primul rand ca pe un semn, pe care, daca nu l-am interpretat gresit, ma grabesc sa-l impartasesc, covins fiind ca ne priveste pe multi. Prinsi in goana asta nebuna de-a face lucruri, uitam de cel mai impotant detaliu, mai exact, uitam de noi.

Desi ma doare (la propriu acum), eu personal ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat semnul asta, la timp. Pana la urma, trei zile de repaus total, dincolo de faptul ca reprezinta ceva absolut nou si neobisnuit pentru mine, inseamna de-a dreptul un rasfat", a scris Andi pe blog.

Sursa foto: radardemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului