Vedete din Romania

#anda adam #scandal #parcare

Anda Adam, implicata intr-un nou scandal. Ce a facut artista intr-o parcare din Cluj

Anda Adam a fost implicata recent intr-un nou scandal dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost implicata intr-o altercatie la munte, fiind agresata de o alta femeie din cauza unei neintelegeri in privinta copiilor.

 

Artista a fost plecata pentru cateva zile in Cluj, unde vrea sa investeasca intr-un club de lux. Ajunsa in pararea unui mare mall, Anda Adam si-a parcat bolidul chiar pe un loc destinat persoanelor cu dizabilitati.

Implicata la finele anului trecut intr-o bataie in holul unui hotel de lux din Brasov, Anda Adam are din nou probleme. De aceasta data, cantareata a fost luata la rost in parcarea unui mall din Cluj, orasul in care a investit intr-un club de lux.

„Ne pregatim sa deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflam in plin santier, urmeaza sa se monteze niste lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam, de curand.

 Stiri de Cluj scrie ca Anda Adam a fost luata la rost intr-un centru comercial din Cluj dupa ce si-a lasat BMW-ul customizat, unic in Romania, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati.

Deranjat, unul dintre clientii centrului comercial care e trecut pe langa masina Andei i-a lasat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi si handicapul“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare