Vedete din Romania

#anda adam kilograme in plus #silueta anda adam #anda adam

Anda Adam a luat proportii! Cum reuseste sa-si ascunda kilogramele in plus

Anda Adam nu mai are silueta de alta data. Dupa ce vedeta a devenit mamica i-a fost foarte greu sa scape de kilogramele in plus. Desi face foarte mult sport, se pare ca nu reuseste sa scape de formele voluminoase.

Pentru a-si ascunde imperfectiunile corpului, vedeta apeleaza la tot felul de trucuri inedite.

Mai nou, Anda Adam, in varsta de 37 de ani, va aparea la emisiunea Exalton de la Kanal D. Aceasta a refuzat insa sa poarte clasicul costum, al echipei, preferand sa vine cu propriul costum de acasa, care sa-i ascunda formele voluminoase.

Ea venit de acasa cu un costum modelator, in culorile echipei sale, rosu-negru, care nu face altceva decat sa-i ascunda kilogramele in plus.

"Costumul ii elimina formele inestetice. Este confectionat din polyester si spandex si subtiaza soldurile, talia, coapsele si burta. Practic, ii modeleaza toate zonele problematice si ii elimina formele inestetice. In plus, o ajuta sa transpire mai mult, iar antrenamentele si efortul fizic depus pentru slabire au o eficienta de cinci ori mai mare. Prin transpiratie elimina toxinele daunatoare", a declarat Maria Popa, instructor de fitness, pentru click.ro.

Acesta nu este singurul truc la care vedeta apeleaza pentru a arata perfect. Anda Adam posteaza pe retelele sociale doar fotografii modificate, astfel incat sa arate perfect. In plus, cand participa la emisiuni televizate le cere cameramanilor sa nu o filmeze la picioare, de aproape, si vrea sa apara doar din anumite unghiuri.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului