Vedete din Romania

#vedete intern #Anca Serea #nastere Anca Serea #sarcina Anca Serea

Anca Serea mai activa ca niciodata, desi a depasit temenul dat de medici

Anca Serea si Adi Sina asteapta cu sufletul la gura venirea pe lume a bebelusului Moise. Desi termenul dat de medici era 20 aprilie, plus sau minus 14 zile, bebelusul pare sa nu vrea sa vina prea curand.

Mai mult, Anca Serea sustine sa este in forma maxim, merge in continuare la evenimente si chiar poate sa conduca fara probleme. Mai mult, aceasta a declarat ca nu este ingrijorata deoarece toti cei patru copii pe care ii are au intarziat aproximativ doua saptamani. "Nu ma internez preventiv! Starea noastra e una buna! Nu avem motive de ingrijorare. Pot sa conduc. Nu am stres legat de nimic, sanatosi sa fim", a declarat Anca Serea, pentru Libertatea.

Singura problema pentru vedeta pare sa fie somnul, dupa cum scrie pe blogul personal.

"Somnul in timpul sarcinii cu siguranta ne da batai de cap mai ales in ultimele saptamanii. Marturisesc ca personal pana acum aproximativ o luna am dormit normal, cu mici exceptii atunci cand bebe Moise cu precizia unui ceas elvetian ma trezea la ora 4:00 cu miscari foarte active "cerand" de mancare ceva dulce si bun: fie o banana, fie dulceata de capsuni, un iaurt cu fructe, o inghetata, biscuitei integrali.

Ce poti face pentru a te odihni mai bine spre finalul sarcinii? dormi pe partea stanga a corpului; acest lucru favorizeaza circulatia sangelui in organism si favorizeaza fluxul sanguin catre fat, uter si rinichi si inima; cumpara-ti perne speciale pentru corp in sarcina, ergonomice care se muleaza pe corpul tau eliminand presiunea abdominala si asigurandu-ti un confort prelungit pe timpul noptii; incearca o cina sanatoasa, fara alimente grele; evita bauturile carbogazoase si alte bauturi carbonatate care iti pot provoca crampe la nivelul picioarelor ce te pot trezi chiar si din somn; nu te forta sa adormi daca nu poti; incercarile repetate te pot tensiona mai mult si te pot obosi, astfel incat somnul va intarzia si mai mult sa apara. Eu citesc, fac o baie calduta, scriu pe blog, fac ordine, un film", a scris Anca Serea pe voios.ro.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare