Vedete din Romania

# dezvaluiri despre intimitate #Anca Serea #intimitate

Anca Serea, dezvaluiri din intimitate. Care este secretul casniciei fericite cu Adi Sina: „Imi scrie mesaje deocheate”

 

Anca Serea si Adi Sina sunt impreuna de 11 ani, insa relatia lor este la fel de buna, iar secretul a fost dezvaluit recent chiar de ea.

Chiar daca recunoaste ca nu este totul numai lapte si miere, Anca Serea spune ca are o relatie foarte buna cu Adi Sina. Chiar daca au 6 copii, aceasta nu isi neglijeaza sotul.

„Noi inca ne mai comportam ca doi copii asa, cand suntem singuri in intimitatea noastra. Cred ca in adancul sufletului nostru toti suntem niste copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Imi aduce flori, imi scrie mesaje deocheate”, a dezvaluit Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Cei doi soti isi arata afectiunea in aproape orice context, daca simt sa o faca. „Noi incercam sa pastram, chiar si dupa mai bine de 11 ani de relatie, flacara aprinsa. Avem si momente mai grele, dar mare majoritate a momentelor noastre sunt momente foarte frumoase si ne aratam dragostea indiferent de loc si de moment”.

Anca Serea vorbeste si despre rolul femeii intr-o relatie, mai ales atunci cand in familie apar copiii: “Intr-un cuplu cu mai multi copii, doamnele se mai culca pe o ureche. Cred ca un cuplu mai are nevoie si de timp alocat fiecarei persoane, dar sunt importante si escapadele de o zi sau doua si foarte importante sunt si gesturile marunte: un ceai adus la pat, o cafea”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare