Vedete din Romania

# anca serea sanatate #Anca Serea

Anca Serea, despre problemele grave de sanatate: "Am vrut sa imi fac testamentul"

Anca Serea, mamica a sase copii,  sufera de o anemie severa, iar anul trecut a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital atat in Romania, cat si in Bulgaria. 

Prezentatoarea TV a marturisit ca a fost atat de speriata, incat a vrut sa isi scrie testamentul cu cateva luni in urma. Anca a ajuns la spital anul trecute de mai multe ori, din cauza unei anemii severe, iar medicii i-au facut numeroase investigatii. 

“Eu mi-am prioritizat lucrurile in viata si incerc sa nu ies din starea mea de liniste. Poate doar cand am fost foarte bolnava am fost speriata, aproape ca voiam sa-mi scriu testamentul. Atunci am vrut sa-mi fac absolut toate investigatiile. Acum sunt bine”, a marturisit prezentatoarea pentru OK! Magazine.

Anca Serea a dezvaluit ca se lupta cu o anemie severa de mai bine de doua decenii, insa anul trecut s-a simtit extrm de rau. In trecut, medicii care au tratat-o au fost uimiti ca ea este in viata in ciuda problemelor de sanatate pe care le avea.

“Eu ma confrunt cu o anemie severa inca din tinerete, inainte sa-l nasc pe David, de pe la 19 ani, cand mi-am facut si primele investigatii din cauza unor menstruatii abundente. Aveam ameteli frecvente, stare de slabiciune. Eu nu am facut tratamente sustinute si nici cura de fier, decat in perioada sarcinilor sau cand trebuia sa nasc. si cu trecerea timpului, cu nasterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodata nu a fost asa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape ca am cazut din picioare. Mi-am facut toate investigatiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru ca medicilor nu le venea sa creada ca pot sa supravietuiesc cu o valoare atat de mica a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodata nu imi fusese atat de rau”, a mai spus Anca Serea, conform sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului