Vedete din Romania

#bust Iurie Darie #Anca Pandrea Iurie Darie #vedete intern #iurie darie #showbiz #anca pandrea

Anca Pandrea, implicata intr-un nou scandal!

Anca Pandrea este din nou suparata. De aceasta data, motivul este bustul lui Iurie Darie, pentru care a platit 6.000 de lei si care nu a fost executat conform cerintelor sale! Anca Pandrea intentiona sa dezveleasca bustul la 14 martie, zi in care, in trecut, era aniversat Iurie Darie.

“Pe 14 martie voiam sa organizez dezvelirea bustului, chiar de ziua lui Iura. Intre timp am facut soclul din marmura greceasca, adica foarte frumos acolo la Iura unde doarme puiul meu. A venit aici inginerul Balan (inginerul turnator pe care Anca Pandrea l-a angaj pentru aceasta lucrare) si a adus bustul de bronz. Este cu gauri, a folosit material ieftin si nu este ceea ce am cerut. Nu seamana cu Iura! Asa ca l-am sunat si i-am zis sa vina sa ia bustul lui Iura, sa imi dea banii inapoi si dau altcuiva sa lucreze. Nu mai pot sa fac dezvelirea de bust pe 14 martie, de ziua lui Iura”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

“Se vede clar ca e din alama, aici are doi centimetri, aici mai mult, aici e material lipsa si daca polizez se face gaura. N-ai cum domnule, nu ai ce sa faci! Daca e tunata prost nu mai ai ce sa-i faci. El a bagat alama in loc de bronz, se vede ca materialul este prost. Alta greseala e la baza, unde e diferenta la grosimea. Alama e mult mai ieftina fara de bronz si nu se foloseste pentru un bust pentru ca nu are patina. Noi am solicitat bronz si am trecut lucrul acesta in procesul verbal incheiat cand i s-a dat avansul, dar si in cel intocmit cand am achitat lucrarea”, a spus sculptorul Constantin Sinescu.

“Pentru ca este vorba despre Iura nu o sa-l iert pe inginer niciodata. Daca nu imi aduce banii pe care i-am dat pana acum, sunt acte aici, sunt chitante, merg sa imi fac dreptate si nu ma las. Sa isi ia lucrarea si sa imi dea banii! Totusi, sunt niste mii de euro! (…) Daca va fi nevoie voi merge la Politie si la Protectia Consumatorului. Pot sa ma calce pe mine in picioare, dar totul pana la Iura. Pana la Iura! Ori imi da banii ca sa pot sa fac lucrarea in alta parte, ori pornim razboiul", spune Anca Pandrea.

Pe de alta parte, inginerul Andrei Balan sustine ca a respactat comanda si ca nu este obligat sa returneze niciun leu, pentru ca: „Am  primit 3.000 de lei avans si 3.000 de lei la livrare, nu e posibil ca dupa doua luni sa vii si sa spui ca nu-ti mai place lucrarea si sa ceri banii inapoi. Nu returnez nimic, a semnat ca e ok.

Sursa foto: enational

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului