Vedete din Romania

#alexandru papadopol #anca pandrea

Anca Pandrea, atac dur la Alexandru Papadopol: „E vorba de educatie! S-a intamplat de fiecare data”

In urma cu aproape 20 de ani, in 2004, la Acasa TV si PRO TV debuta un nou serial romanesc, „Numai iubirea”, care era lider de audienta de fiecare data cand era difuzat.

 

Din distributia serialului faceau parte actori care acum sunt cunoscuti in toata tara, dar care atunci erau la inceput de drum, precum Alexandru Papadopol, Dan Bordeianu, Adelia Popescu, Oana Zavoranu sau Ioana Ginghina.

Regizat de Iura Luncasu, serialul „Numai iubirea” a avut-o in distributie si pe Anca Pandrea, care si-a amintit zilele trecute de acea perioada. Intr-un interviu pe care l-a acordat jurnalistilor de la Click, actrita a fost intrebata cu cine s-a inteles bine pe platoul de filmare, insa raspunsul ei a fost unul surprinzator, care a deviat de la intrebare.

„Cu toata lumea, in afara de Papadopol. El era foarte important. Veneam impreuna cu Iura, spuneam «Buna dimineata», toata lumea raspundea si el se uita in alta parte, ca si cand nu auzea. Si, pe urma, il auzeai «A, ati venit? Buna dimineata», dupa 10 minute. Era o chestie de bun-simt. Nu ca esti rolul principal, Papadopol. E vorba de educatie. S-a intamplat de fiecare data, aproape. Cand Dumnezeu ti-a intins o mana sa joci, cand nu te stia absolut nimeni, atunci cu atat mai mult ii multumesti”, a spus Anca Pandrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare