Vedete din Romania

#parc #iubit #agresiune #hartuita #anca badiu #Dan Tue

Anca Badiu, hartuita de fostul iubit: "Este obsedat de mine"

Cantareata Anca Badiu a dezvaluit ca trece prin clipe de cosmar. Artista a marturist ca fostul ei iubit este obsedat de ea si o hartuieste in permanenta, ba chiar acesta a pus si pe cineva sa o bata.

De frica fostului iubit, Dan Tue, Anca Badiu a si hotarat sa faca declaratii in presa. "Nu-mi vine sa cred ce face acest om, este incredibil. Cu Dan Tue m-am intalnit de cateva ori in urma cu multi ani, dupa care am pus punct relatiei si am ramas prieteni. Sau cel putin asta am sperat. El nu a vrut sa inteleaga acest lucru, a facut pur si simplu o obsesie pentru mine”, a declarat cantareata.

Anca Badiu mai spune ca a facut tot posibilul sa scape de el si nu-si explica de ce fostul ei iubit are acest comportament.

"Cand ne-am despartit, am stabilit de comun acord sa ramanem prieteni, insa ce a urmat s-a dovedit a fi un cosmar urat. M-a terorizat pur si simplu in ultimii ani, a dat in mine. Eram in parc si m-a lovit cu piciorul. Dan m-a urmarit prin oras, m-a hartuit, desi l-am rugat in nenumarate randuri sa ma lase in pace. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Provine dintr-o familie buna, parintii lui sunt niste oameni deosebiti, nu pot sa inteleg cu cine seamana si de ce are acest comportament”, a marturisit cantareata Anca Badiu.


Sursa foto: protvmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului