Vedete din Romania

#ileana lazariuc #ion tiriac #anastasia lazariuc

Anastasia Lazariuc: "Nu vorbesc cu domnul Tiriac!"

Parintii lui Ion Ion si Ileana Tiriac nu respecta traditia apropierii dupa nunta copiilor. Anastasia Lazariuc spune ca nu are ce vorbi cu Ion Tiriac pentru ca fiecare dintre ei are propriul incarcat.

Mama Ilenei Lazariuc nu crede ca ar avea prea multe de impartit cu socrul ei. “Nu vorbesc cu domnul Tiriac! Nu avem despre ce discuta. Dansul este cu problemele lui, cu afacerile, eu cu ale mele. Ce treaba am eu cu dansul? Eu am ce vorbi cu fiica mea, nu cu cuscrul!”, a declarat Anastasia, citata de Gardianul.

Solista a spus ca pastreaza cu fiica sa, doar ca se vad cam rar. “Mi-ar fi placut sa fie aproape de mine si sa ne vedem saptamanal, insa daca ea este fericita acolo, eu accept situatia si ma bucur pentru ea. Nu am fost la ea pentru ca sunt tot timpul in alergari, in pregatiri . Acum voi pleca intr-un turneu in Israel, dar probabil ca ne vom intalni. Nu stiu cand si unde, ori aici, ori acolo...”, a adaugat cantareata a carei fiica este maritata si are doi copii cu fiul miliardarului Ion Tiriac.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare