Vedete din Romania

#anamaria prodan #divort #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au intalnit din intamplare intr-un restaurant: „A plecat cand m-a vazut”

 

Aflati in plin proces de divort, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au intalnit din intamplare intr-un restaurant din Bucuresti pe care il frecventau pe cand formau un cuplu.

Chiar daca la televizor si pe internet se cearta in declaratii, cand s-au vazut in local s-au ignorat, chiar daca Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova si totodata barbatul care se afla la masa cu Laurentiu Reghecampf, s-a ridicat si a imbratisat-o pe impresara.

Intr-un interviu pentru Fanatik, Anamaria Prodan a confirmat ca s-a aflat in acelasi restaurant cu Laurentiu Reghecampf, din intamplare, dar a si precizat ca barbatul a plecat atunci cand a vazut-o.

„Ne-am vazut. Cand am ajuns in restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat si m-a luat in brate. Nu ne-am salutat eu si Reghe, nu aveam de ce. A murit pentru mine. Pentru mine familia e formata din Sarah, Rebecca, Laur jr si Luca, baiatul pe care l-am crescut. El, cu viata lui, nu mai exista. Si, sincer, chiar nu stiu ce a discutat cu Mihai. Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus in legatura… Poate se milogeste pentru clauza, habar nu am. Nu aveam ce sa discutam, cred ca Reghe trebuie sa se bucure de restaurantele din Craiova. Aici, in Bucuresti, e mai complicat. El s-a ridicat de la masa, a plecat imediat cum m-a vazut, dar nu avea ce sa stea acolo. Eu si Mihai, repet, suntem prieteni. Nu am ce sa discut despre Reghecampf, el nu exista pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului