Vedete din Romania

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au inceput procesul de divort. Primele declaratii: "Va fi decazut din drepturile parintesti"

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) si antrenorul Universitatii Craiova, Laurentiu Reghecampf (46 de ani), au avut luni, 7 februarie, primul termen in procesul de divort de la Judecatoria Buftea.

Nici unul dintre cei doi nu s-a prezentat insa in fata judecatorilor, oferind in schimb declaratii pentru fanatik.ro.

"Nu are niciun sens sa o fac, stiu ca va fi o amanare. Am depus la dosar o serie de dovezi in care mi se demonstreaza, inca o data, ce caracter are domnul Reghecampf.

Voi incerca sa demonstrez ca Laurentiu Reghecampf este in culpa total in destramarea casniciei noastre. Laurentiu Reghecampf va fi decazut din drepturile parintesti, voi face tot ce imi sta in putere sa obtin custodia totala, exclusiva, a copilului nostru, o sa il iau pe Bebeto. Bebe nu are ce invata de la Reghecampf, comportamentul lui in relatia cu acea fata de oras este mai mult decat graitor.

Da, normal ca voi solicita, conform legii, pensie alimentara. E adevarat, Bebe nu sta in cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obtine de la Laurentiu Reghecampf, dar sunt curioasa pe unde va scoate camasa cand va fi nevoit sa plateasca", a declarat Anamaria Prodan.

"Nu aveam de ce sa mergem, astazi. Adica, eu nu aveam, restul nu ma intereseaza, nu stiu ce face Anamaria. Este vorba doar de divort, sper sa se rezolve cat mai repede. Nu vad niciun motiv ca sa se prelungeasca. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar sa divortez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni sa fie tinut cu forta de cineva.

Nu cred eu ca Anamaria este in masura sa spuna ce hotarare va lua curtea judecatoreasca. Nu cred ca voi depinde de acordul ei sa imi vad copilul, va veni copilul singur sa se vada cu tatal lui. Nu cred ca poate sa il oblige pe Bebe asa cum face cu mine, sa ma oblige sa stau langa ea", a raspuns Reghecampf pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare