Vedete din Romania

#anamaria prodan reactie violenta #anamaria prodan

Anamaria Prodan, reactie violenta despre presupusele amante ale sotului sau: "Aud ca Raiciu primeste bani sa-si deschida business. Corina Gura de aur primeste 3 case"

Anamaria Prodan da de pamant cu oamenii care l-au criticat pe Laurentiu Reghecampf.

Impresara ii ia apararea sotului sau, dupa ce multi l-au acuzat ca ar avea amante si le-ar da bani.

"Aud ca RAICIU primeste bani sa-si deschida business zeci de mii, Corina Gura de aur primeste 3 case, bani, etc de la Reghecampf asa.

Eu unde eram? Chiar asa? REGHECAMPF A AJUNS BATAIA DE JOC A ROMANIEI? Ii asociati numele langa femei de acest nivel? Pai Reghecampf la nivelul lui plateste pe Corina Gura de aur? Pe Raiciu?

Pai eu am intrebat in oras cine-s fetele si m-am uitat pe net .... Mama mea 🙈. Cum sa-i asociati numele sotului meu cu asemenea nume si fapte! Cum facem?

Daca cineva isi permitea sa faca asa ceva copiilor mei, sa atenteze la averea lor, sa-si bata joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea si mandria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastra, oricine este si oricum il cheama, orice prieteni sus pusi sub juramant va spun ca se vor ruga secunda de secunda la Dumnezeu sa ii ia repede la el.

FINALUL IL VEDEM IMPREUNA PT CA ORICE L-AM RUGAT PE DUMNEZEU, MI-A FACUT DREPTATE! LUATI MAINILE DE PE REGHECAMPF SI DE PE FAMILIA MEA CACI SE VA ALEGE PRAFUL DE CINE NE FACE RAU!!! ASTA E PEDEAPSA LUI DUMNEZEU CAND MA ROG EU", a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar fi aproape de divort dupa 15 ani de relatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului