Vedete din Romania

#anamaria prodan #laurentiu reghecampf #divort

Anamaria Prodan nu se poate abtine! L-a atacat din nou pe Laurentiu Reghecampf: „Doar a furat, nu a dat nimic”

Laurentiu Reghecampf a plecat din Romania si s-a mutat in Azerbaidjan, acolo unde antreneaza pe Neftchi Baku, insa nu a scapat deloc de atacurile care vin din partea femeii care in acte inca ii este sotie: Anamaria Prodan.

 

Chiar daca s-au despartit in urma cu mai bine de sase luni, divortul dintre cei doi inca nu s-a terminat, iar impresara nu rateaza nicio ocazie de a-l ataca pec el alaturi de care are un copil.

Recent, intr-un interviu pentru Fanatik, Anamaria Prodan a dezvaluit ca Laurentiu Reghecampf are de platit 100.000 de euro pensie alimentara, dupa cum a decis instanta, insa el nu a achitat nimic pana acum.

„Laurentiu Reghecampf a facut un recurs la decizia instantei de a plati pensia alimentara, zicea ca nu este de acord. El nu trebuie sa plateasca doar din februarie 2022, ca el a fugit de acasa de un an. Trebuie sa plateasca un an din urma ca pensie. Nu stiu exact cat are de platit, suma este in jur de 100.000 de euro. Dar oricum a facut recurs, ca el nu e de acord. A facut scandal ca vrea sa il ia pe Bebeto in iulie, dar nu l-a mai luat. Si nici nu l-a mai cautat vreodata. Chiar l-am rugat sa vina sa isi vada copilul cand vrea. Eu nu am cerut pensie alimentara, nu am cerut nimic. «Trimite ce vrei, cand consideri tu», i-am zis. De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezesti la judecatorie ca vrei sa fixezi programul de vizita si banii. Si, cand i-au fixat, nu a respectat programul si nici banii nu i-a dat. Voia sa ii socotim cadourile. Adica o bicicleta din aia de 10 milioane de lei vechi… Si mancarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentara. E rasul de pe pamant, au ras si judecatorii… Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el... El de la 180.000 pe luna la arabi... Nu e rau, e cam nasol, nu? Ca traiesti pe multi bani, esti obisnuit sa traiesti, dar nu cu 10-12 mii pe luna. Si o treime trebuie sa ii dea lui Bebeto. El oricum e obligat sa plateasca, iar eu o sa il execut silit. Nu are ce sa faca. Nu poate sa ascunda banii din Azerbaijan, e contract. Ce probleme financiare sa am? Merg cu Ferrari... E clar, sunt probleme mari. E masina mica, mi-e foarte greu, caut o masina peste Ferrari. E o masina meschina, consuma mult, dar nu imi permit ceva peste Ferrari. Asta e, poate o sa imi permit peste ceva timp, cand imi revin financiar, ceva peste Ferrari…”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare