Vedete din Romania

# anamaria prodan se marita #anamaria prodan #altar

Anamaria Prodan este pregatita sa mearga din nou in fata altarului: "Ma voi marita imediat"

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au pus punct mariajului lor dupa 13 ani de casnicie. Laurentiu Reghecampf doreste sa fie un barbat liber cat mai repede posibil, mai ales ca se pregateste sa devina tata pentru a treia oara. Noua sa partenera de viata, in varsta de 29 de ani, este insarcinata.

 

Anamaria, care a mai fost casatorita si inainte sa-l cunoasca pe Reghecampf, spune ca s-ar putea casatori imediat dupa divort, si i-a facut portretul candidatului ideal.

„Fiecare barbat care a fost in viata mea a adus ceva frumos. Eu pot sa imi aleg in fiecare secunda orice barbat din acest Univers, care ma va trata ca pe o zana. Ma voi marita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai destept, cel mai sarmant barbat din Univers!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

„Barbatul perfect? In momentul in care intru cu el undeva, asa cum i-am spus si lui Laurentiu Reghecampf, trebuie sa se faca liniste. Toata lumea trebuie sa spuna ca ai venit Anamaria Prodan si sotul sau iubitul ei. Daca intr-o sala sunt murmure, zambete si coate cand intra sotul meu, atunci inseamna ca nu este ceea ce trebuie”, a adaugat Anamaria.

Daca pana in urma cu cateva saptamani nega ca ar divorta, dupa ce Reghe a anuntat oficial ca a depus actele pentru separare, Ana a decis sa confirme si ea in sfarsit ca are probleme in casnicie. Mai mult, ea a spus ca nu mai exista nicio cale de impacare si ca se simta tradata de fostul sau sot.

"Cu siguranta s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de impacare. Sunt tradata. Nu mai are ce sa caute langa mine! Un om poate sa-mi faca orice, dar sa nu sa ma tradeze sau sa minta. Si sa nu-mi tradeze familia si copiii. E o tradare fabuloasa. Nu vreau sa-l iert! Toti banii mei sunt mosteniti de la mama mea. Nu avem nimic de impartit. Laurentiu are salariul lui, dar sa nu exageram si sa spunem ca a avut 7 milioane de euro salariu.

Daca pleaca din casnicie, Reghecampf pleaca cu salariu de la Universitatea Craiova si o casa in America, atat! Anamaria Prodan este milionara! Nu eu, copiii. El? Nu stiu. Lumea zicea ca va lua jumatate din avere. Nu! Nu avem nimic impreuna. Nu am avut contract prenuptial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau sa am asemenea cunostinte.

Daca as lua-o de la capat, m-as casatori tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum imi e strain.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului