Vedete din Romania

#nunta anamaria prodan #iubit anamaria prodan #anamaria prodan

Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit: "Facem nunta regala! E dintr-o alta lume, cu reguli aparte"

In plin proces de divort, Anamaria Prodan pare ca si-a gasit din nou fericirea, dupa ce sotul sau a recunoscut oficial ca este intr-o alta relatie si ca partenera lui este gravida.

 

Chiar daca nu doreste sa ofere prea multe detalii despre viata ei privata, Anamaria Prodan le-a dezvaluit, totusi, celor de la Antena Stars ca iubeste si este iubita. Mai mult decat atat, sexy-impresara a lasat de inteles ca, dupa ce divortul se va incheia oficial, ea se va recasatori.

„Pot sa fac intr-o secunda, doar ca eu sunt o femeie maritata oficial si trebuie sa termin divortul, sa-mi strang copiii frumos, dupa care facem si nunta regala. E dintr-o alta lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un barbat asa cum trebuie sa fie un barbat. Nu ne-am sarutat, ma ia in brate de fiecare data si atat. Sunt niste reguli pe care o femeie le impune si un barbat daca vrea ceva serios le intelege”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului