Vedete din Romania

#barbat misterios #anamaria prodan #revelion

Anamaria Prodan, despre barbatul misterios cu care s-a distrat de Revelion: "Da, e adevarat! E super-inteligent" FOTO

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani), aflata in proces de divort cu antrenorul Laurentiu Reghecampf, a petrecut Revelionul la Dubai in compania unui tanar om de afaceri, imaginile cu cei doi starnind zvonuri privitoare la inceputul unei noi relatii.

"Sunteti gata pentru 2022? Eu sunt, baby! Acest an va fi perfect. Promit! Pierzatorii dispar din viata mea", a scris Anamaria la una din postarile de pe Instagram, aluzie la Laurentiu Reghecampf, cel care a ales sa-si refaca viata alaturi de o alta femeie, Corina Caciuc, cu care va avea si un copil.

In plus, Anamaria Prodan s-a aflat mai mereu in preajma unui barbat tinerel, apropierea dintre cei doi lansand ipoteza unei poisibile legaturi sentimentale. "Coming soon...", a mai precizat sexy-impresara in social media, alaturi de o poza cu cei doi, sporind astfel misterul.

Tudor Andrei Oros este numele afaceristului roman, iar Anamaria Prodan a oferit detalii: "Da, este adevarat. Un barbat super inteligent, integru, destept. Un barbat care conduce un grup de firme international puternic.

Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor si a grupului prin care vor da acces gratuit la educatie familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adica pentru fiecare client platitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe tara din care provine", a dezvaluit Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Tudor Andrei Oros este director executiv al grupului Carfax Education, cu numeroase sucursale in intreaga lume, si este implicat si in dezvoltarea platformei Online Education, potrivit realitateasportiva.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului