Vedete din Romania

#aniversare Laurentiu Reghecampf #vedete intern #anamaria prodan #laurentiu reghecampf #showbiz

Anamaria Prodan, cadou neobisnuit pentru Reghe!

Laurentiu Reghecampf implineste astazi 41 de ani! Cu aceasta ocazie, Anamaria Prodan i-a pregatit o petrecere cu 200 de invitati! In ceea ce priveste cadoul pentru sotul sau, impresara a ales unul neobisnuit: doua perechi de blugi.


Pentru a -si sarbatori sotul asa cum se cum se cuvine, Anamaria Prodan a inchiriat o sala de evenimente din nordul Capitalei si a organizat o petrecere uriasa cu specific romanesc pentru Laurentiu Reghecampf. I-a pregatit si un cadou. Dupa in ani in care i-a daruit lui Reghe ceasuri si masini, de data aceasta ii va oferi doua perechi de jeansi. Nu orice jeansi, le-a explicat ea apropiatilor: ”Este vorba despre blugii norocosi, aceia cu stea la spate, pe care Laur i-a purtat mereu cat a fost Steaua campioana si pe care nu-i mai gaasea nicaieri. si eu m-am cam chinuit, am rugats-o pe Adina Buzatu sa ma ajute si, in cele din urma am reusit. I-am luat doua perechi. Sunt blugii lui norocosi”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului