Vedete din Romania

#anamaria prodan #hobby-uri #lux

Anamaria Prodan are hobby-uri de lux

Impresarul de fotbal Anamaria Prodan recunoaste ca are cele mai costisitoare hobby-uri . Anamaria a precizat si care sunt pasiunile care ii subtiaza serios bugetul.

“Ador masinile, telefoanele si bijuteriile. Sa le luam pe rand. Pasiunea pentru masini o am de foarte mult timp dar, avand in vedere ca am un intreg parc auto , nu stiu cate sunt, oricum valoreaza undeva la cinci milioane de euro. Telefoanele le schimb saptamanal pentru ca nu rezista, eu vorbesc intruna la ele si dau mesaje. Am patru Vertu, in valoare de 7.000 de euro fiecare, toate Blackberry-urile, toate culorile, iar Laurentiu are o lada plina cu telefoane. Are aparate de cand a aparut telefonia mobila in Romania si pana in prezent.”, a declarat Anamaria Prodan pentru ziarul National.

Anamaria povesteste si despre pasiunea ei pentru bijuterii : “Cat despre bijuterii, ce sa mai spun, ma atrag toate, de la cele ieftine de pe tarabe si pana la cele mai scumpe. De curand, Catalin Botezatu mi-a spus ca este la moda sa porti ultima bratara de la Hermes. Cum era si normal, mi-am achizitionat-o imediat din aeroport cu 500 de euro".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare