Vedete din Romania

#vedete intern #anamaria prodan #dan alexa #showbiz #Laurentiu Reghecamf

Anamaria Prodan, acuzata ca-l insala pe Reghe cu Dan Alexa. Reactia impresarului

Dupa ce Ionel Ganea a declarat ca intre Anamaria Prodan, impresara lui Dan Alexa, instalat recent la Concordia Chiajna, exista o relatie mai mult decat profesionala, impresara a facut primele declaratii.

“La Chiajna, impresarul anului e pe mana cu presedintele ala. ai-a adus jucatorii acolo, ii mai da si presedintelui un bonus, ca ala nu poate sa traiasca numai din ce salariu are ca presedinte acolo. Si-a adus antrenorul care probabil o sa aiba sii mutatatie pe Snagov sau unde e ea.... A, la Chiajna, pardon. Cu antrenorul are o relatie mai deosebita, mai intimaa, mai... No, intelegeti? De colaborare fotbalistica sau cum vreti voi s-o numim. Cum vreti... Se mai intalnesc in timpul liber, se mai duc la chef, se viziteaza...” a fost declaratia fara perdea data pe Ionel Ganea la sport.ro.

”Eu am o parere senzationala despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit si e un antrenor de mare viitor. Eu sunt in Antalya, semnez un contract, si nu am apucat sa vad nimic.

Nu cred ca Ionel Ganea a spus asa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul, cand a semnat ca sa fie antrenor principal al echipei. Am incercat sa il ajut cand a venit sa vorbeasca despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Consider ca suntem prieteni si ca relatia noastra se bazeaza pe respect. Il reprezint pe Dan Alexa de un an, timp in care l-am asistat la cateva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie si un om incredibil. Repet, nu cred ca Ionel Ganea a declarat asa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, si revin cu amanunte.

Eu sunt mandra ca-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tanar si de perspectiva antrenor roman. La fel de mandra sunt ca l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari”, a spus Anamaria Prodan, in exclusivitate pentru gsp.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului