Vedete din Romania

#milioane de euro #anamaria prodan #reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot adevarul. Cum a aflat ca este inselata de Reghecampf si cate milioane de euro i-au disparut din conturi

Anamaria Prodan a facut recent dezvaluiri sincere despre divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara a povestit cum a aflat ca este inselata de sotul ei, dar si cati bani i-au disparut din conturi.

 

„Familia asta a fost exact familia aia pe care o vedeai in reality show, am crezut foarte tare in sotul meu, nu mi-am verificat o data sotul. Toata lumea imi spunea asa, asa… fara falsa modestie, l-am creat si l-am inventat de la A la Z. A avut capacitatea sa se ridice, sa fie ca un burete … am facut cea mai frumoasa echipa din Romania pana intr-o zi cand nu stiu ce s-a intamplat, cand eu incercam s-o salvez pe mama si un an am fost plecata peste tot sa gasesc … si am crezut ca lucrul asta il va face pe sotul meu sa fie mai aproape de mine si de copii.

El a decazut cumplit, a intrat intr-o lume pe care noi nu vrem s-o pomenim vreodata. Noi nu avem legatura cu ce se aude acum in oras, de prostitutie, alcool, droguri. Nu vreau ca cei 4 copii sa aiba legatura cu asa ceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit realitatea.ro.

Anamaria Prodan a marturisit ca l-a iertat de foarte multe ori pe sotul sau, care nu a inteles niciodata ca familia este sfanta.

Nu a reusit sa inteleaga pana la varsta asta ca familia este cel mai sfant lucru pe care ti-l poate da Dumnezeu si este cel mai important lucru in viata. (…) Eu de multe ori am iertat. Un barbat slab poate fi distrus de o femeie si tarat intr-o zona in care el poate chiar fara voia lui poate distruge familia si copiii.

Reghe a facut bani datorita mie. Este ceea ce este astazi datorita mie si copiiilor lui… daca nu existam in viata lui, era eternul anonim care este si astazi. L-am luat din liga a doua si alaturi de care … am construit ceva ce foarte putini oameni au abilitatea s-o faca”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare